خرید عسل طبیعی و درجه یک از زنبورداری تا منزل شما خرید عسل ارگانیک و خام
امکان تسویه درب منزل برای تهران
فروش عسل طبیعی فروش عسل ارگانیک به قیمت عمده از زنبورداری علی بابا
سایت فروش عسل طبیعی با برگه آزمایش و ضمانت رضایت مشتری
فروش عسل طبیعی در تهران ارسال فوری به سراسر ایران
ما برای تهیه عسل خوب کندوهای خود را در سراسر ایران کوچ میدهیم.
توصیههایی به زنبورداران برای تولید عسل مرغوب
شش توصیه کلیدی به زنبورداران برای تولید عسل مرغوب
توصیه اول: رعایت نکات بهداشتی درزنبورستان، از قبیل نظافت کندوها، رعایت بهداشت فردی و همچنین وسایل زنبورداری، علی الخصوص وسایلی که ارتباط مستقیم با برداشت عسل دارند، میتوانند سلامتی و کیفیت عسل آنها را تضمین نمایند.
توصیه دوم: شان های عسل را حدالمقدور هنگامی برداشت نمایند که سلول های عسل دارای پولک، یا به عبارتی درپوش مومی شده باشند، زیرا زنبور عسل زمانی درپوش مومی میگذارد که عسل را به خوبی عمل آوری کرده باشد، و در این زمان عسل حداقل رطوبت را دارد و از غلظت مناسبی برخوردار است. ما قبلا در مقاله ای تحت عنوان غلظت عسل، به این مهم پرداختهایم.
توصیه سوم: سعی کنید عسل های مختلف را باهم مخلوط ننمایید، زیرا ممکن است بعضی عسل هایی که کیفیت پایینی دارند، بر روی عسل های مرغوب تاثیر نا مطلوبی داشته باشند. چنانچه میخواهید دو نوع عسل مرغوب را باهم مخلوط نمایید، باید آنها را تا حرارت 45 تا 50 درجه گرم نمایید و سپس به خوبی مخلوط کنید، زیرا در غیر اینصورت پس از مدتی عسل هایی با رطوبت بیشتر در بالاتر قرای گرفته و عسل دوفاز میشود. حتما توجه داشته باشید که برای این کار از دمای بالاتر از 50 درجه استفاده ننمایید، زیرا مقدار هیدروکسی متیل فورفورال را در عسل بالا میبرد.
توصیه چهارم: حتما از قابهای عسل نو برای استفاده در کندوها بکار ببرید، قاب های استفاده شده میتواند در عطر و طعم عسل تاثیر نامطلوب بگذارد.
توصیه پنجم: پس از برداشت عسل، عسلها را از نور خورشید محافظت نمایید، نور خورشید اثر نامطلوبی بر روی عسل میگذارد.
توصیه ششم: تا جای ممکن سعی کنید عسل فیلتر شده و صاف تحویل مشتری بدهید، عسلی که بقایای زنبور و موم در داخلش باشد، مورد پسند همگان قرار نمیگیرد.
ثبت کلمه عبور خود را فراموش کردهاید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.