Alibaba Honey
زنبورداری علی بابا
با سلام به مجله زنبورداری علی بابا خوش آمدید. در این مقاله میخواهیم برسی کنیم که آیا عسل گلوتن دارد؟ یا اینکه گلوتن چیست؟ بیماری سیالک چیست؟ و این که چه مواد غذایی هستند که حاوی گلوتن هستند؟
و باز از همه مهمتر, آیا عسل گلوتن دارد؟
گلوتن یک نوع پروتئین است که در گندم, جو, چاودار و بعضی از غلات دیگر یافت می شود.
گلوتن دقیقا همان ماده ای است که باعث حالت کشسانی خمیر نان میشود و این ماده در انواع نان ها به مقدار فراوانی وجود دارد.
در سراسر جهان گلوتن به عنوان یک منبع پروتئینی در نظر گرفته میشود, و حتی در مکمل های غذایی انسان و دام به عنوان غنی کننده کاربرد دارد.
البته یادآور میشویم گلوتن بعد از فراوری گندم و جو بوجود می آید, مثلا ورز دادن آرد و آب موجب استخراج و بدست آمدن گلوتن و جایگیری آن در محیط کشسان خمیر نان میشود, همچنین در صنعت مداد غذایی گلوتن را از خمیر آرد گندم به دست می آورند.
در صنعت از گلوتن به عنوان تثبیت کننده در ساخت بستنی و سس کچاپ استفاده مینمایند. حال که فهمیدیم گلوتن چیست به بخش بعد برویم تا از عوارض جانبی آن مطلع بشویم.
قبل از این که بدانیم آیا عسل گلوتن دارد یا نه, ببینیم گلوتن چه عوارض جانبی برای انسان دارد؟
در حدود هشتاد میلیون نفر در جهان, یعنی حدودا یک درصد از مردم جهان به علت ابتلا به بیماری سیالک, به گلوتن حساسیت دارند.
انسانهایی که به گلوتن حساسیت دارند, نباید انواع نان ها,و همچنین مواد غذایی فراوری شده مانند: انواع سس های کچاپ, آب نبات ها, برخی بستنی ها آبجو ها را استفاده کنند.
کسانی که به گلوتن حساسیت دارند, حتما باید برچسب بدون گلوتن را بر روی مواد غذایی چک کنند, تا دچار عوارض گلوتن نشوند.
حال که فهمیدیم گلوتن چیست و در چه چیزهایی وجود دارد, در این بخش با بیماری سیالک آشنا میشویم.
همانطر که گفته شد, در حدود یک درصد مردم جهان به گلوتن حساس هستند, این یک درصد همان مبتلایان به بیماری سیالک هستند.
این بیماری یک بیماری از نوع خود ایمنی است که روده باریک را درگیر میکند. این بیماری یک بیماری با زمینه زنتیکی است, در این بیماری پرزهای روده باریک آسیب میبینند و در جذب مواد غذایی دچار اختلال میشوند.
بیماری سیالک واگیر دار و یا سرطانی نیست, این بیماری معمولا در سالهای اول زندگی آغاز میشود که اسبته نوع خفیف و نوع پیشرفته دارد وو همه را به یک اندازه مشخص درگیر نمیکند.
این در حالی است که گفته میشود حدود هشتاد درصد بیماران مبتلا به سیالک بیماری شان تشخیص داده نمیشود و گاهی نیز ممکن است با بیماری سندروم روده تحریک پذیر اشتباه گرفته شود.
علائم بیماری سیالک:
اسهال, نفخ و کاهش وزن ناگهانی, اسهال حاوی چربی, ضعف عظلانی و ضعف جسمانی از علائم این بیماری است. همچنین ریسک ابتلا به سرطان های روده در افراد مبتلا به سیالک بالا است.
لازم به ذکر است که اکثر بیماران مبتلا به سیالک هیچ علامتی ندارند, زیرا قسمت سالم روده قادر به جذب مواد مغذی کافی برای پیشگیری از بروز علائم است, و این نوع افراد فقط از خستگی جسمانی و کم خونی رنج میبرند. از دیگر علائم این بیماری میتوان به زخم های دهان, عدم تعادل و هماهنگی عظلات,پوکی استخوان,افسردگی, جوش زدن پوست صورت و بدن, سقط جنین و ریزش مو اشاره کرد.
حال که فهمیدیم بیماری سیالک چیست و چه علائمی دارد به بخش بعد برویم تا ببینیم آیا عسل گلوتن دارد؟
بسیار خوب, همه اینها را گفتیم که به اینجای مطلب برسیم که آیا عسل گلوتن دارد؟
باید خدمت شما مشتریان عزیز عسل علی بابا عرض کنم که عسل طبیعی به هیچ عنوان گلوتن ندارد! ولی علی هایی که در کارخانه های مواد غذایی (عسل های شرکتی) فرآوری شده و مقداری افزودنی به آنها اضافه میشود, میتواند حاوی مقدار کمی گلوتن باشد یا مثلا خامه های عسلی, آب نبات ها, بستنی های عسلی میتوانند حاوی گلوتن باشند.
ولی در پاسخ به این سوال که آیا عسل گلوتن دارد؟ باید خدمت شما عرض کنم که عسل طبیعی به هیچ عنوان گلوتن ندارد و مبتلایان به بیماری سلیاک, میتوانند از جای معتبرعسل تهیه کرده و با خیال راحت استفاده کنند.
صفحه اصلی فروشگاه
برای رفتن به صفحه اصلی فروشگاه وارد شوید