عسلهای علی بابا حاصل زحمات زنبوردارانی با تجربه است، که بکرترین محصولات را از دامنههای زاگرس و دشت های جنوب ایران به منزل شما میآورند
تمامی محصولات ارگانیک، حاصل تغذیه زنبورها از شهد گیاهان وحشی بوده و دارای برگه آزمایش معتبر هستند
ارسال روزانه عسل طبیعی به سراسر ایران با پست پیشتاز، امکان تسویه درب منزل با کارتخوان برای تهران
ارسال فوری با اسنپ و تپسی برای تهران و استان البرز
با سلام به مجله زنبورداری علی بابا خوش آمدید. در این مقاله میخواهیم برسی کنیم که آیا عسل گلوتن دارد؟ یا اینکه گلوتن چیست؟ بیماری سیالک چیست؟ و این که چه مواد غذایی حاوی گلوتن هستند؟
و همه اینها را گفتیم تا به این پرسش مهم برسیم که، آیا عسل گلوتن دارد؟
گلوتن یک نوع پروتئین است که در گندم، جو، چاودار و بعضی از غلات دیگر یافت میشود.
گلوتن دقیقا همان ماده ای است که باعث حالت کشسانی خمیر نان میشود و این ماده در انواع نانها به مقدار فراوانی وجود دارد.
در سراسر جهان گلوتن به عنوان یک منبع پروتئینی در نظر گرفته میشود و حتی در مکمل های غذایی انسان و دام به عنوان غنی کننده کاربرد دارد.
البته یادآور میشویم گلوتن بعد از فرآوری گندم و جو بوجود می آید، مثلا ورز دادن آرد و آب موجب استخراج و بدست آمدن گلوتن و جایگیری آن در محیط کشسان خمیر نان میشود.
همچنین در صنعت مواد غذایی گلوتن را از خمیر آرد گندم به دست می آورند.
در صنعت از گلوتن به عنوان تثبیت کننده در ساخت بستنی و سس کچاپ استفاده مینمایند. حال که فهمیدیم گلوتن چیست به بخش بعد برویم تا از عوارض جانبی آن برای افراد حساس به آن مطلع بشویم.
حال که دانستیم آیا عسل گلوتن دارد یا نه، بهتر است بدانیم که گلوتن چه عوارض جانبی برای انسان دارد؟
جالب است بدانید که در حدود 80 میلیون نفر در جهان، یعنی حدودا یک درصد از مردم جهان به علت ابتلا به بیماری سیالک، به گلوتن حساسیت دارند.
انسانهایی که به گلوتن حساسیت دارند، نباید انواع نان ها و همچنین مواد غذایی فرآوری شده مانند: انواع سس های کچاپ، آبنبات ها، برخی بستنی ها و آبجوها را استفاده کنند.
کسانی که به گلوتن حساسیت دارند، حتما باید برچسب بدون گلوتن را بر روی مواد غذایی چک کنند، تا دچار عوارض گلوتن نشوند.
همانطور که گفته شد، در حدود یک درصد مردم جهان به گلوتن حساسیت دارند، این یک درصد همان مبتلایان به بیماری سیالک هستند.
این بیماری یک بیماری از نوع خود ایمنی است که روده باریک را درگیر میکند.
این بیماری یک بیماری با زمینه ژنتیکی است، که پرزهای روده باریک آسیب میبینند و در جذب مواد غذایی دچار اختلال میشوند.
بیماری سیالک واگیر دار و یا سرطانی نیست، این بیماری معمولا در سالهای اول زندگی آغاز میشود که البته نوع خفیف و نوع پیشرفته داشته و همه افراد را به یک اندازه مشخص درگیر نمیکند.
این در حالی است که گفته میشود حدود هشتاد درصد بیماران مبتلا به سیالک بیماری شان تشخیص داده نمیشود و گاهی نیز ممکن است با بیماری سندروم روده تحریک پذیر اشتباه گرفته شود.
اگر بخواهیم خیلی سریع پاسخ شما را بدهیم باید بگوییم که عسل طبیعی به هیچ عنوان گلوتن ندارد!
ولی عسلهایی که در کارخانههای مواد غذایی (عسل های شرکتی) فرآوری شده و مقداری افزودنی به آنها اضافه میشود، میتواند حاوی مقدار کمی گلوتن باشد یا مثلا خامههای عسلی، آب نباتهای عسلی و بستنیهای عسلی میتوانند حاوی گلوتن باشد.
ولی در پاسخ به این سوال که آیا عسل گلوتن دارد؟ باید خدمت شما عرض کنم که عسل طبیعی به هیچ عنوان گلوتن ندارد و مبتلایان به بیماری سیالک میتوانند از جای معتبر عسل تهیه کرده و با خیال راحت استفاده کنند.
حال که پاسخ این سوال داده شد که آیا عسل گلوتن دارد یا نه؟ در زیر میخوانیم که گلوتن چیست؟
اسهال، نفخ و کاهش وزن ناگهانی، اسهال حاوی چربی، ضعف عظلانی و ضعف جسمانی از علائم این بیماری است.
همچنین ریسک ابتلا به سرطان های روده در افراد مبتلا به سیالک بالاتر است.
لازم به ذکر است که اکثر بیماران مبتلا به سیالک هیچ علامتی ندارند، زیرا قسمت سالم روده قادر به جذب مواد مغذی کافی برای پیشگیری از بروز علائم است و این نوع افراد فقط از خستگی جسمانی و کم خونی رنج میبرند.
از دیگر علائم این بیماری میتوان به زخم های دهان مانند آفت دهان، عدم تعادل و هماهنگی عظلات، پوکی استخوان، افسردگی، جوش زدن پوست صورت و بدن، سقط جنین و ریزش مو اشاره کرد.
حال که فهمیدیم بیماری سیالک چیست و چه علائمی دارد به بخش بعد برویم تا ببینیم آیا عسل گلوتن دارد؟
خرید عسل از زنبوردار
برای رفتن به صفحه اصلی و مشاهد قیمت عسل وارد شوید
خرید عسل از زنبوردار
برای رفتن به صفحه اصلی و مشاهد قیمت عسل وارد شوید