۰
عسل علی بابا صفحه اصلی

​​Alibaba Honey

زنبورداری علی بابا​​​​​​​​​​​​​​

خرید عسل طبیعی

عسل‌های علی بابا حاصل زحمات زنبوردارانی با تجربه است، که بکرترین محصولات را از دامنه‌های زاگرس و دشت های جنوب ایران به منزل شما می‌آورند

تمامی محصولات ارگانیک، حاصل تغذیه زنبور‌ها از شهد گیاهان وحشی بوده و دارای برگه آزمایش معتبر هستند

ارسال روزانه عسل طبیعی به سراسر ایران با پست پیشتاز، امکان تسویه درب منزل با کارتخوان برای تهران

ارسال فوری با اسنپ و تپسی برای تهران و استان البرز

خرید عسل طبیعی و ژل رویال مستقیم از زنبورداری علی بابا

علت علاقه به شیرینی چیست؟

علت علاقه به شیرینی

با سلام، به مجله زنبورداری علی بابا خوش آمدید.
انسان بصورت ذاتی به خواراکی های شیرین علاقه دارد، حال بعضی ها بیشتر عاشق شیرینی جات هستند و بعضی ها نیز کمتر، در این مقاله میخوانیم؟
علت علاقه به شیرینی چیست؟
چرا ما به عسل علاقه داریم؟
​​​​​​​علاقه انسان به شیرینی و عسل طبیعی از چه زمانی آغاز شده است؟

علت علاقه به شیرینی در انسان بخاطر بابون‌ها است؟

البته که علاقه انسان به شیرینی جات به عسل و قند و شکر ختم نمیشود و انسان میوه های شیرین را نیز دوست دارد.
شما فرض کنید، در زمانی که انسان منابع غذایی فراوانی نداشت، به محض اینکه به یک درخت انجیر میرسید، تمایل داشت تا قبل از رسیدن بابون ها و حیوانات گیاه‌خوار دیگر، با ولع بسیار شروع به خوردن انجیرها کند، انسان‌هایی با ولع زیاد بیشتر شانس بقا و ادامه نسل را  داشتند.
اگر این ولع به شیرینی جات در انسان نبود، طبیعی بود که نسلش تا به امروز از میان برداشته میشد.
​​​​​​​بله همین ولع باعث شد تا انسان در شرایط کمبود آذوقه زنده بماند و این حرص و ولع به شیرینی جات برای ما انسانها از نیاکانمان بجا بماند. حال متوجه شدید که چرا ما به شیرینی علاقه داریم؟

علت علاقه به شیرینی در انسان

آیا تا بحال با خود فکر کرده اید که: قدمت علاقه انسان به شیرینی‌جات چقدر است؟ و اینکه علت علاقه به شیرینی در انسان چیست؟
اتفاقا این دو سوال ما را به زمان نیاکانمان میبرد، ولع به شیرینی جات و علاقه به خوردن چیزهای شیرین از گذشته های دور به همراه انسان بوده است.
بطور کلی اگر نیک بنگریم، ولع انسان به خوردن شیرینی جات اگر نبود، به احتمال زیاد نسل بشر تا به امروز منقرض شده بود.
انسان از شیرینی جات به عنوان منبع کربوهیدرات استفاده کرده و در شرایط سخت از آن بهره می‌برده است.
شیرینی جات به انسان حس امنیت غذایی داده و پس از مصرف شیرینی بدن انسان هورمون شادی ترشح میکند.
پیش از آنکه بشر در یابد که چگونه میتواند از گیاهانی چون نیشکر و چغندر قند، شکر بدست آورد، چاره ای نداشت جز آنکه از زنبورهای عسل دزدی کند و غذای آنها را به یغما ببرد. نیاکان ما دست کم بیست هزار سال پیش یاد گرفتند که چگونه از لانه های زنبورهای وحشی دزدی کنند.
عسل طبیعی برای نیاکان آفریقایی ما حتما وسوسه ی شیرینی بوده است، هم مغذی، هم خوشمزه و هم به راحتی هضم می‌شده است.

امروز با این علاقه به شیرینی جات چه کنیم؟

این خصوصیت علاقه به شیرینی جات، شاید در گذشته های دور بسیار کاربردی بوده است ولی امروزه علاقه به شیرینی جات چیز خیلی جالبی نیست و به درد انسان امروزی نمیخورد. به خاطر اینکه امروزه دسترسی به منابع غذایی بسیار آسان است و در کابینت هر آشپزخانه‌ای به اندازه کافی شکر و شیرینی جات یافت میشود.
پس باید به ولع خود چیره شویم و آن را کنترل کنیم و حداقل از منابع قندی که برای ما مضر نیستند بیشتر استفاده کرده و به این صورت ولع خود را کنترل کنیم.
 قندهایی مانند: عسل طبیعی، شیره انگور، خرما، میوه های شیرین و ...
​​​​​​​ البته میدانید که در مصرف این نوع قندها نیز نباید افراط شود!
ولی به هر حال مصرف عسل طبیعی به عنوان یک جایگزین مناسب برای افرادی که به شیرینی علاقه دارند توسط متخصصین توصیه می‌شود.

list item image

خرید عسل از زنبوردار

برای رفتن به صفحه اصلی و مشاهد قیمت عسل وارد شوید

list item image

خرید عسل از زنبوردار

برای رفتن به صفحه اصلی و مشاهد قیمت عسل وارد شوید

سبد خرید

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش