چرا ما به شیرینی علاقه داریم؟

علاقه به شیرینی

با سلام، به مجله زنبورداری علی بابا خوش آمدید.
 در این مقاله میخوانیم؟
چرا ما به شیرینی علاقه داریم؟
چرا ما به عسل علاقه داریم؟
​​​​​​​علاقه انسان به شیرینی از چه زمانی آغاز شده است؟

علت علاقه انسان به شیرینی چیست؟

آیا تا بحال با خود فکر کرده اید که: قدمت علاقه انسان به شیرینی جات چقدر است؟ و اینکه چرا ما به  شیرینی علاقه داریم؟
 اتفاقا این دو سوال مارا به زمان نیاکانمان میبرد، ولع به شیرینی جات و علاقه به خوردن چیزهای شیرین از گذشته های دور به همراه انسان بوده است.
 بطور کلی اگر نیک بنگریم، ولع انسان به خوردن شیرینی جات اگر نبود، به احتمال زیاد نسل بشر تا به امروز منقرض شده بود.
 انسان از شیرینی جات به عنوان منبع کربوهیدرات استفاده کرده و در شرایط سخت از آن بهره میجسته است.
 شیرینی جات به انسان حس امنیت غذایی داده و بدن هورمون شادی ترشح میکند.
 پیش از آنکه انسان  در یابد که چگونه میتواند از گیاهانی چون نیشکر و چغندر قند، شکر بدست آورد، چاره ای نداشت جز آنکه از زنبورهای عسل دزدی کند و غذای آنها را به یغما ببرد. نیاکان ما دست کم بیست هزار سال پیش یاد گرفتند که چگونه از لانه های زنبورهای وحشی دزدی کنند.
 عسل برای نیاکان آفریقایی ما حتما وسوسه ی شیرینی بوده است، هم مغذی، هم خوشمزه و هم به راحتی هضم میشود.

بابون های وحشی

البته که علاقه انسان به شیرینی جات به عسل و قند و شکر ختم نمیشود و انسان میوه های شیرین را نیز دوست دارد.
 شما فرض کنید، در زمانی که انسان منابع غذایی فراوانی نداشت، به محض اینکه به یک درخت انجیر میرسید، تمایل داشت تا قبل از رسیدن بابون ها و حیوانات گیاهخوار دیگر، با ولع بسیار شروع به خوردن انجیرها کند،انسان هایی با ولع زیاد بیشتر شانس بقا داشتند.
 اگر این ولع به شیرینی جات در انسان نبود، طبیعی بود که نسلش تا به امروز از میان برداشته میشد.
​​​​​​​ بله همین ولع باعث شد تا انسان در شرایط کمبود آذوقه زنده بماند و این حرص و ولع به شیرینی جات برای ما انسانها از نیاکانمان بجا بماند. حال متوجه شدید که چرا ما به شیرینی علاقه داریم؟

امروز با این علاقه به شیرینی جات چه کنیم؟

این خصوصیت علاقه به شیرینی جات، شاید در گذشته های دور بسیار کاربردی بوده است ولی امروزه علاقه به شیرینی جات چیز خیلی جالبی نیست و به درد انسان امروزی نمیخورد. به خاطر اینکه امروزه دسترسی به منابع غذایی بسیار آسان است و در کابینت هر آشپزخانه ای به اندازه کافی شکر و شیرینی جات یافت میشود.
  پس باید به ولع خود چیره شویم و آن را کنترل کنیم و حداقل از منابع قندی که برای ما مضر نیستند بیشتر استفاده کرده و به این صورت ولع خود را کنترل کنیم.
 قندهایی مانند: عسل طبیعی، شیره انگور، خرما، میوه های شیرین و ...
​​​​​​​ البته میدانید که در مصرف این نوع قندها نیز نباید افراط شود!

list item image

صفحه اصلی فروشگاه

برای رفتن به صفحه اصلی فروشگاه وارد شوید

سبد خرید

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش