Alibaba Honey
زنبورداری علی بابا
برداشت عسل با رطوبت بالا و یا با آب میتواند به تخمیر و فساد آن منجر شود.
همچنین فرو بردن قاشق خیس به داخل عسل هم میتواند باعث فساد و تخمیر عسل شود.
عسل خراب و تخمیر شده نمیتواند فروخته شود.
عسل در هنگام برداشت باید زیر 18 درصد رطوبت داشته باشد، به خاطر اینکه رطوبت بالا ددرعسل برداشت شده، ریسک تخخمیر شدن عسل را بالا میبرد.
زنبورداران باید مقدار آب موجود در عسل را قبل از برداشت با رفرکتومتر دستی برسی کنند و بعد اگر عسل به غلظت لازم رسیده بود آن را برداشت کنند.
عسل اگر رطوبتش پایین باشد و در شرایط مطلوب نگهداری شود هیچگاه و به هیچ عنوان فاسد نمیشود.
با سلام، به مجله زنبورداری علی بابا خوش آمدید. در این مقاله به برسی فاسد شدن عسل میپردازیم و در مورد این موضوع میخوانیم که آیا عسل فاسد میشود؟ یا اینکه آیاعسل خراب میشود؟
حتما در مورد فاسد شدن عسل و اینکه آیا عسل فاسد میشود یا نه، مطالب زیادی شنیده باشید.
این را بدانید که اگر عسل در شرایط مطلوب نگهداری شود به هیچ عنوان فاسد و خراب نمیشود.
مهمترین عامل برای فاسد کردن عسل آب است.
این یعنی اگر قاشق خیس به داخل عسل ببریم امکانش بسیار بالاست که عسل تخمیر و یا فاسد شود.
اگر بخواهیم عسل فاسد نشود باید همیشه مواظب باشیم که جسم خارجی علی الخصوص آب به داخل عسل وارد نشود.
عسل فاسد شده مزه ترش و زننده و مزه غیر قابل قبولی دارد که به هیچ عنوان نمیتوان آن را استفاده کرد.
خیر، بعضی از عسل ها در ذات خود ترش مزگی اندکی دارند. مانند عسل آویشن، عسل سماق و یا عسل زرشک، که این ترش مزگی اندک بخاطر شهد تغذیه شده گیاه مورد نظر توسط زنبور است و میتواند کمی ترشی داشته باشد.
خیر، قندک زدن عسل به هیچ عنوان نشانه فاسد شدن عسل نیست. ما قبلا در مقاله ای تحت عنوان: قندک زدن عسل طبیعی به این موضوع پرداخته ایم.
صفحه اصلی فروشگاه
برای رفتن به صفحه اصلی فروشگاه وارد شوید