به آن دسته از کسانی که عادت دارند عسل و چای داغ میل کنند باید عرض کنیم که:
بخاطر این که, «زمان کافی» برای تولید هیدروکسی متیل فورفورال در عسل و چای داغ وجود ندارد، اینجا فاکتور زمان به خودی خود حذف می شود, چون تولید این ماده نیازمند زمان است.
مساله دوم این که ما باید فاکتور اصلی یعنی «حرارت» را نیز در نظر بگیریم. بخاطر این موضوع ما باید حد المقدور عسل را زمانی به چای اضافه کنیم که دمای چای پایین تر آمده باشد، به شکلی که اگر به آن دست بزنیم، دست را نسوزاند.
با این کار هم فاکتور «دمای زیاد» را حذف کردیم و هم فاکتور «مدت زمان دما دادن عسل» را کاهش دادهایم.
اگر به این صورت عسل را به چای اضافه کنیم، نه تنها احتمال تولید هیدروکسی متیل فورفورال به صفر میرسد، بلکه از فواید نوشیدن چای با عسل، به جای نوشیدن چای با قند و شکر مصنوعی، بهرمند شده و تاثیرات آن را در گذر زمان متوجه می شوید.