۰
عسل علی بابا صفحه اصلی

​​Alibaba Honey

زنبورداری علی بابا​​​​​​​​​​​​​​

شلغم و عسل خواص و مضرات

سلام به مجله علمی زنبورداری علی بابا خوش آمدید، در این مقاله میخواهیم به خواص شلغم و عسل بپردازیم.
شلغم یکی از انواع خوراکی هایی است که طرفداران فراوانی دارد، علی الخصوص در پاییز و زمستان که شلغم در هر میوه فروشی و میادین تره بار موجود بوده و قیمت ارزانی نیز دارد.
ولی این ارزان بودن شلغم به این معنی نیست که این گیاه بی ارزش است، خواص شلغم فراوان بوده که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت.
از جهتی ترکیب شلغم و عسل یک ترکیب معجزه آسا شناخته میشود که در اینجا عسل نقش رسانندگی دارد، یعنی باعث جذب بیشتر خواص شلغم توسط بدن می‌شود. همچنین ما طرز تهیه شلغم و عسل را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

شلغم خواص فراوانی دارد، حتما می‌دانید که شلغم به خودی خود نوعی ریشه است که ما فقط همان قسمت ریشه را مصرف میکنیم. جالب است بدانید که خواص برگ شلغم از خود شلغم نیز بیشتر است که اروپاییان هم برگ شلغم را میخورند و هم خود شلغم را مصرف میکنند.
شلغم کالری کمی دارد، هر 130 گرم شلغم «معادل یک فنجان» در کل 36 کالری دارد، ولی مواد معدنی و همچنین ویتامین های زیادی دارد، از این رو برای کسانی که رژیم لاغری دارند بسیار مفید است.
مواد مغذی در 130 گرم شلغم خام به شرح زیر است:
کالری: 36
کربوهیدرات: 8 گرم
فیبر: 2 گرم
پروتئین 1 گرم
ویتامین ث : 30 درصد نیاز روزانه
اسید فولیک: 5 درصد از نیاز روزانه
فسفر: 3 درصد از نیاز روزانه
کلسیم: 3 درصد از نیاز روزانه
هم ریشه ها و هم برگ ها منابع عالی ویتامین ث هستند که از بدن شما در برابر آسیب رادیکال های آزاد زمانی که سطح این مولکول ها در بدن بیش از حد بالا می رود محافظت می کند. این ماده مغذی همچنین جذب آهن را بهبود می بخشد و به تنظیم کلسترول خون کمک می کند​​​​​​​.
ویتامین K به عنوان یک عامل لخته کننده نقش اساسی دارد، به این معنی که به جلوگیری از خونریزی بیش از حد کمک می کند. به علاوه، ویتامین A برای سلامت چشم، پوست و ریه حیاتی است.
علاوه بر این، اسید فولیک به تولید گلبول های قرمز خون کمک می کند و به جلوگیری از بی نظمی رشد در جنین کمک می کند.
شلغم حاوی چندین ترکیب گیاهی مفید است که با خواص مبارزه با سرطان مرتبط است. شلغم علاوه بر محتوای بالای ویتامین C خود، که ممکن است به جلوگیری از رشد و گسترش سلول های سرطانی کمک کند، سرشار از ماده ای بنام گلوکوزینولات است.
گلوکوزینولات ها گروهی از ترکیبات گیاهی فعال زیستی هستند که فعالیت آنتی اکسیدانی نیز دارند، به این معنی که اثرات تحریک کننده سرطان ناشی از استرس اکسیداتیو را کاهش داده و بدن را برای مبارزه با رادیکال های آزاد و بیماری ها آماده میکنند.
شلغم یک خوراکی ضد سرطان عالی است و علاوه بر این، شلغم حاوی مقادیر بالایی از فلاونوئیدها - عمدتا آنتوسیانین ها - نوع دیگری از آنتی اکسیدان با اثرات ضد سرطانی است.​​​​​​​

خواص شلغم چیست؟

خواص برگ شلغم چیست؟

همه ما بخاطر در دسترس بودن ریشه شلغم و عادت ذائقه‌مان به خود ریشه شلغم از برگ شلغم استفاده نمیکنیم، و از خواص برگ شلغم بی بهره میمانیم.
جالب است بدانید همانطور که شلغم برای ما خواص فراوانی دارد، برگ های شلغم هم دارای خواص فراوانی بوده و جالبتر این است که خواص برگ شلغم بسیار بالاتر از خواص شلغم است!
مواد مغذی در 55 گرم برگ شلغم
کالری: 18
کربوهیدرات: 4 گرم
فیبر: 2 گرم
ویتامین کا: 115 درصد نیاز روزانه
ویتامین ث: 37 درصد نیاز روزانه
ویتامین آ: 35 درصد نیاز روزانه
اسید فولیک: 27 درصد نیاز روزانه

سایر خواص شلغم چیست؟

1.ضد سرطان و یک آنتی اکسیدان قوی است.
2.به کنترل سطح قند خون در بیماران دیابتی کمک میکند.
3.اثرات ضد التهابی ایجاد میکند و مانع از درد مفاصل در بیماران مبتلا به آرتوئید روماتوئید میشود.
4.بدن را در برابر باکتری های مضر محافظت میکند.
​​​​​​​5.به کاهش وزن و لاغری کمک میکند.
6.از پوکی استخوان جلوگیری میکند.
7.از کبد شما محافظت میکند.
8.بدن را در برابر ویروس ها ایمن کرده و برای بهبود سرماخوردگی مفید عمل میکند.
(منبع)

شلغم و عسل چه خواصی دارد؟

تمامی خواص شلغم که در بالا ذکر شد برای عسل و شلغم نیز صدق میکند.
اینجا عسل نقش رسانندگی دارد، به این معنی که عسل جذب خواص شلغم را بالا میبرد.
این در حالی است که عسل هم به خودی خود خواص فراوانی دارد و ترکیب این دو با هم اثرات هم را مضائف میکند.

list item image

خرید عسل طبیعی

برای رفتن به صفحه اصلی فروشگاه وارد شوید

یکی از ترکیباتی که طرفداران فراوانی دارد، و همچنین برای سرماخوردگی نیز مفید است، ترکیب شلغم و عسل است.
بعضی ها عادت دارند شلغم را داخل عسل ریخته و آن را در قابلمه روی شعله میگذارند! این نوع تهیه شلغم و عسل نه تنها برای شما مفید نیست بلکه میتواند خطرناک نیز باشد.
جالب است بدانید که این کار کاملا اشتباه است، زیرا حرارت دادن عسل خواص آن را از بین برده و باعث تولید هیدروکسی متیل فورفورال در عسل میشود که برای سلامتی ما زیان بار است.

ما در مقاله ای با نام مضرات هیدروکسی متیل فورفورال در این باب توضیح داده ایم و پیشنهاد میکنیم مطالعه بفرمایید.
پس بهتر است شلغم را کامل پخته و بعد عسل را روی آن ریخته و استفاده کنید با این کار از تمام خواص شلغم و عسل بهره میبرید.
​​​​​​​وگرنه حرارت دادن عسل در داخل شلغم کاری کاملا اشتباه است.

شلغم و عسل برای سرماخوردگی و اشتباه رایج در طرز تهیه شلغم و عسل

list item image

خرید عسل طبیعی

برای رفتن به صفحه اصلی فروشگاه وارد شوید

طرز تهیه شلغم و عسل
سبد خرید

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش