عسل در ماه رمضان

عسل در ماه رمضان

باسلام, به مجله زنبورداری علی بابا خوش آمدید, امروز میخواهیم  به تاثیرات مفید عسل در ماه رمضان  بپردازیم

عسل در ماه رمضان, وعده سحر

مصرف عسل در نوبت سحر در ماه مبارک رمضان به تنظیم قند خون در اواسط روز کمک شایانی میکند, به علت این که عسل دارای فروکتوز است و فروکتوز به گلوکز تبدیل شده و به عنوان گلیکوژن در کبد ذخیره شده در طول روز کم کم  وارد گردش خون میشود.
همچنین عسل میتواند به عنوان یک منبع انرژی بصورت گلیکوژن در کبد ذخیره شده و بی حالی و ضعف را در طی روز به طور چشمگیری کاهش دهد.
مصرف عسل در وعده سحری میتواند قدرت ایمنی بدن را افزایش دهد, که این مهم در ماه رمضان بسیار مورد توجه میباشد. شما میتوانید پس از صرف کردن وعده سحری یک قاشق غذاخوری عسل طبیعی را در آب ولرم حل کرده و به آن لیموی تازه اضافه کنید و بعد از وعده سحری نوش جان کنید تا در طی روز احساس تشنگی نکنید. عسل و آبلیمو باعث کاهش تشنگی میشود.

عسل در ماه رمضان, وعده افطار

از آنجایی که قندخون در زمان روزه نگاه داشتن به پایین ترین سطح ممکن میرسد, روزه داران عزیز عادت دارند در وعده افطار, غذاهای حاوی قند استفاده کنند. خوراکی هایی مانند: زولبیا و بامیه و چای شیرین شده با قندوشکر و ...
 اینها میتوانند عوارض بسیار بدی برای ما داشته باشند, از این رو بهتر است در هنگام افطار از قندهای طبیعی مانند: عسل و خرما برای بالا بردن قند خون استفاده کرد.
 شما میتوانید در هنگام افطار از ترکیب شیر و عسل و یا نان به همراه عسل استفاده کرده و قندخون خود را به حد اعتدال برسانید.

رفع بوی بد دهان بوسیله عسل

از آنجایی که روزه داران عزیز در  ماه مبارک رمضان ساعت ها چیزی مصرف نمیکنند, این موضوع باعث خشکی دهان و رشد میکروبها و باکتریها در دهان میشود.
همانطور که میدانید  عسل خاصیت ضدمیکروبی دارد, مصرف عسل در وعده سحر میتواند تا حد قابل توجهی جلوی رشد و نمو باکتری ها و میکروبها را در دستگاه گوارش و دهان بگیرد.
 توصیه ما در زنبورداری علی بابا این است که روزه داران عزیز از مصرف عسل در ماه مبارک رمضان غافل نشوند.
البته ما در مقاله ای تحت عنوان از بین بردن بوی بد دهان با عسل به این مهم پرداخته ایم.

تقویت سیستم ایمنی بدن

از آنجایی که روزه داران میتوانند به خاطرکم آبی و عدم مصرف خوراک در طی روز دچار ضعف و بی حالی بشوند, سیستم ایمنی بدن باید تقویت بشود.
 گرسنگی و کم آبی سیستم ایمنی بدن را ضعیف میکند. عسل طبیعی میتواند تا حد زیادی سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و سلامت روزه داران عزیز را تا آخر ماه مبارک رمضان تضمین کند.
​​​​​​​ به خاطر این موضوع مصرف عسل در ماه رمضان را جدی بگیرید.

عسل در ماه رمضان به عنوان شیرین کننده

عسل در ماه رمضان میتواند به عنوان یک شیرین کننده طبیعی و بدون عوارض جانبی مورد استفاده قرار بگیرد.
عسل میتواند بجای شکر, داخل چای و یا شیر ریخته شود و جایگزین مناسبی بجای قند و شکر باشد.
نکته: در هنگام اضافه کردن عسل به شیر و چای توجه داشته باشید که دمای آن بالا نباشد.

شربت آبلیمو و عسل
شربت آبلیمو و عسل در ماه رمضان برای جلوگیری از تشنگی

ترکیب لیمو و عسل و نعنای تازه به عنوان یک ترکیب جادویی میتواندباعث شود که شما در طی روز کمتر احساس تشنگی کنید.

مواد لازم برای دو نفر
 * دوعدد لیموی تازه
 * چهار قاشق غذاخوری عسل
 * یک دسته نعناع تازه
 * دو تا سه لیوان آب

طرز تهیه:
 ابتدا چهار قاشق غذاخوری عسل را با مقدار کمی آب گرم (آبی که زیاد داغ هم نباشد) مخلوط میکنیم, و سپس بقیه آب را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم میزنیم, سپس دو عدد لیموی تازه را به مخلوط اضافه کرده و بعد برگهای نعناع تازه را اضافه میکنیم.
بهتر است مخلوط را یک ساعت قبل از استفاده در یخچال بگذاریم تا خنک شود تا طعم بهتری داشته باشد.

این ترکیب فوق العاده را حتما در ماه رمضان درست کرده و از خواص بینظیر آن بهره ببرید.
التماس دعا

list item image

صفحه اصلی فروشگاه

برای رفتن به صفحه اصلی فروشگاه وارد شوید

سبد خرید

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش