عسلهای علی بابا حاصل زحمات زنبوردارانی با تجربه است، که بکرترین محصولات را از دامنههای زاگرس و دشت های جنوب ایران به منزل شما میآورند
تمامی محصولات ارگانیک، حاصل تغذیه زنبورها از شهد گیاهان وحشی بوده و دارای برگه آزمایش معتبر هستند
ارسال روزانه عسل طبیعی به سراسر ایران با پست پیشتاز، امکان تسویه درب منزل با کارتخوان برای تهران
ارسال فوری با اسنپ و تپسی برای تهران و استان البرز
سلام به مجله علمی زنبورداری علی بابا خوش آمدید.
در این مقاله میخواهیم به برسی ماده ارزشمند پرولین در عسل بپردازیم و به سوالات زیر پاسخ دهیم:
پرولین در عسل چیست؟ خواص پرولین چیست و میزان آن در عسل طبیعی چقدر باید باشد؟ باما همراه باشید.
ال پرولین یکی از اسید آمینه هاست که در ساختار پروتئینها بکار میرود.
پرولین یک اسید آمینه غیر ضروری است که توسط بدن انسان تولید میشود.
هر چند این اسید آمینه یکی از اسید آمینه های غیر ضروری است که توسط بدن انسان تولید میشود، ولی مصرف آن خواص فراوانی برای بدن دارد علی الخصوص مصرف آن در کودکان و سالمندان نتایج بسیار خوبی دارد.
پرولین یک اسید آمینه است که در ساختار گیاهان وجود دارد، تغذیه زنبور از شهد گیاهان باعث میشود که عسل حاوی این ماده باشد.
این ماده در کنار شاخصه های دیگر آزمایش عسل مانند: نسبت فروکتوز به گلوکز، میزان ساکارز، فعالیت دیاستازی و میزان اچ ام اف یکی از شاخصه های اصلی آزمایش عسل بشمار میرود.
در عسل طبیعی 26 اسید آمینه شناسایی شده است که مهمترین اسید آمینه موجود در عسل پرولین است که تا حدود 80 درصد اسید آمینه های عسل را در بر میگیرد.
میزان آن در عسل نشان دهنده طبیعی بودن عسل و تغذیه زنبور از شهد گیاهان است.
اگر یک عسل پرولین بالایی داشته باشد، حاکی از آن است که زنبور برای ساختن عسل، از شهد گیاهان تغذیه کرده است.
بطور کلی میزان پرولین در عسل طبیعی نباید کمتر از 180 میلی گرم در کیلوگرم باشد، ولی هرچقدر آن بالاتر باشد عسل از کیفیت بالاتری برخوردار است.
عسل هایی با پرولین بالای 500 میلی گرم عسل های مرغوب هستند و میزان آن گاهی میتواند تا 1300 میلی گرم در کیلوگرم نیز باشد.
1.اولین مورد و مهمترین آن تغذیه زنبور از شهد گیاهان است، همانطور که در بالا گفته شد، پرولین در گیاهان وجود دارد.
2.دومین مورد نوع گیاه است، طبیعتا این میزان در گیاهان مختلف متفاوت است و هر گیاهی شاخصه های متمایز خود را دارد.
3.سومین عامل میزان رطوبت عسل و غلظت عسل است، اصولا عسل هایی با رطوبت زیاد مانند عسل های شمال ایران پرولین کمتری دارند و این میزان در عسل های مناطق خشک بالاتر است.
کمک به ترمیم سریع زخم ها
یکی از کارهای مهم این ماده کمک به ترمیم زخم های ناشی از جراحات و سوختگی است.
این ماده این کار را با پشتیبانی از سنتز کلاژنها یا تشکیل کلاژنهای جدید پیش میبرد.
کلاژنها یک قسمت اساسی در ترمیم زخمها هستند، بخاطر اینکه به پوست ما ساختار و طراوت میبخشند.
مبارزه با آرتروز و کاهش درد مفاصل
یکی از مهمترین عواملی که اشخاص در سنین بالا دچار درد مفاصل میشوند، این است که بعد از حدودا ۳۵ سالگی بدن کلاژن کمتری تولید میکند.
کلاژن برای سلامتی مفاصل امری ضروری بشمار میرود و پرولین ماده ای ضروری برای ساخت کلاژن و سلامت غضروف ها است.
مصرف این ماده میتواند تا حد زیادی دردهای ناشی از آرتروز را کاهش دهد.
مفید برای قلب و عروق
این اسید آمینه که یکی از عوامل تولید کلاژن است میتواند مشکلات قلبی عروقی را به شکل قابل توجهی کاهش دهد.
بهبود گوارش و سلامت روده ها
اسید آمینه کلاژن میتواند سلامت دستگاه گوارش و روده ها را تامین کند، تقویت دستگاه گوارش و سلامت روده ها یکی دیگر از خواص این ماده است.
تنظیم متابولیسم بدن
این ماده میتواند با سنتز پروتئین های دیگر و ترکیب با دیگر اسید آمینه ها متابولیسم بدن را تنظیم کرده و به بدن طراوت و شادابی بخشیده و به کنترل وزن بدن کمک شایانی کند.(منبع)
صفحه اصلی فروشگاه
برای رفتن به صفحه اصلی فروشگاه وارد شوید